siiiiiiiiiid ahhhhh


ace age 3!!!!

A&S och I såg ice age 3 mycket bra film :) mmm jag och S dooooog för sid, så hårig, muskulös och feg, ahhhhh mycket fin man. I såg han utanför punktshop asså lyllo!!!!!! (som ni säkert vet så finns dom IRL) tänk att få krama han, A&S are soooooo in love baby!!!!!!!
XOXOXO i know you love us sid

gissa citaten, vinn en blid på thebloggcrew:

En reporter ställde frågan; Vad fick din flickvän när ni förlovade er?
"Vad hon fick? Hon fick Zlatan"
 -vem sa det?

Vem är världens vackraste kvinna enligt Zlatan?
"Jag har inte träffat henne än, men när jag gör det, så ska jag dejta henne"
-vem sa det?

Svaret på frågan: Om jag säger Anders Svensson och Kim Källström, vad säger du då?
"Zlatan..."
-vem sa det?

Hämtar ni inte bollarna i Juventus eller? sa Hedman.
Nej, vi får passen på fötterna var Zlatans svar.
-vem sa det?

XOXO A&S 

2 annorlunda mixer =)





taaaaaack AlexanderLarsen!!!!!!!!

en annan låt med vår favorit konditorns <3 <3 <3 <3 <3


om filmen är seg kolla den här länken (lovar ettt gott skratt):

http://tv4play.se/noje_och_humor/sommarkrysset?videoId=1.1091227&renderingdepartment=2.40036

Konditorns sjunger Britney-låtar


Idolbild<3

Tack anonym som skickade in denna söta idolbild<333



Har DU en idolbild till oss? Maila den gärna till oss:D [email protected]


Puss Puss alla söta läsare<333

Detta fält måste fyllas i

sorry för att inlägget (stig helmer inlägget) ser cp ut.

pusss


våran stora idol stig helmer olsson!!!!!!!

till er som inte vet vem han är :O ( om du inte vet vem han är, så är lite liiiiite efter och liiiite borta) lite fakta om denna underbar man :D

Stig Helmer Olsson

Från Wikipedia


Stig Helmer Olsson är namnet på en rollfigur som Lasse Åberg har utformat och spelat , i Sällskapsresan och dess uppföljare.

Stig Helmer är blyg och tillbakadragen som dras ut på olika äventyr av sin norske kompis Ole. I varje film träffar han en tjej som han förälskar sig i, men till nästa film är han ensam igen. I S.O.S förstår Ole varför Lotta lämnade Stig Helmer och hans mamma. Stig Helmer är nämligen väldigt mammakär. Han mamma som ständigt oroar sig för Stig Helmer och kan inte förstå varför han ska åka på hälsohem, till alperna, ut på sjön o.s.v.

Stig Helmer är till ytan och stilen ganska gammelmodig och ser inte varför man inte kan använda farbror Julles golfklubbor eller annat arvegods. I den ofrivillige golfaren blir han tagen för att vara brittisk p.g.a. hans gammelmodiga stil i klädseln. Yttre karakteristiska kännetecken för Stig Helmer är att han har en virvel i håret, så en hårkrok står upp, precis som Peter Flacks Hjalmar, även ett par bruna runda glasögon hör till Stig Helmers utseende.











A funderar

Satt på toa och tittade upp, då såg allt som var ovanför mig vara så stort. Lilla jag i en stor värld, det var den känslan jag fick. Det påminner mig om när man var liten och tyckte allt var stort, allt! Nu känns allt lite, men sätter man sig på toa och tittar upp så får man samma goa känsla som när man hade när man var lite ;)



här är ett exempel på att allt var mycket större när man var liten (bild från: http://www.drvino.com/2007/10/02/kids-at-wineries-let-the-voting-begin/ )

S är i paris

S har åkt bort från vaaaaarma sveariket, är väldigt ledsen L eftersom:

1. hon kommer att möta en fransman, hon frågar: har ni några bagetter(på franska)? Han säger ouí ouí och tar fram sin bagett och gör helikoptern framför henne.

2. hon frågar efter vägen, men blir lurad av en kvinna med mustasch och hår under armarna som räcker ner till knäna in i en mörk gränd där hon blir erbjuden en fransk frukost (kaffe och cigg)

3. hon blir lurad av en liten sjömanspojke (tajta vita byxor, randig tröja, en basker och en typisk fransk mustasch) att åka på hans stora yatch som är en liten båt så när hon sätter sig i den tar vågorna tag i båten och vi ser henne aldrig mer!
4. hon blir lurad av en franskman att följa med tilll hans fina vinodling och tesat finfin vin, istället blir hon fransmannens slav och måste stå resten av sitt liv och trampa vin i en tunna,